Kevätuutuudet

Hetken rauha -hoitoihin on tullut uudet palvelut raskausajan hieronta ja päähieronta. Lisäksi hoitolan aukioloajat laajentuvat tiistaihin ja torstaihin 1.5. alkaen.

Toukokuun ajanvaraus on nyt avattu!

Raskausajan hieronta

Hetken rauhan raskausajan hieronta tehdään kylkimakuulla tai istueltaan lämpimän peiton päällä lempeillä hoitavilla otteilla asiakkaan mieltymysten mukaan. Käyn esitiedot läpi ennen jokaista hierontaa, jolloin asiakkaan kanssa sovitaan hierottava alue esim. koko takalinja jalat, selän lihakset, niska-hartia -seutu ja kallonpohja sekä päähieronta. Hierontaöljynä Frantsilan tuoksuton yrttihierontaöljy.

  • 60 min 65 €

Lisäpalvelut:

  • eteerinen öljy 2€
  • kuumakivet pintalämpöhoitona 10€ (kts. kokovartalon kuumakivihieronta jos toiveena klassisen hieronnan sijasta vain kuumakivillä hoitaminen)

Päähieronta

Hetken rauhan päähieronta on rentouttava elämys. Päähieronta tehdään vatsa- ja selinmakuulla lämpöpeitolla tai vaihtoehtoisesti istueltaan. Päähieronnassa käsitellään lempeän napakasti päänahka, niska, kallonpohja, korvat sekä purentalihakset leukaperien päältä ja kaulan lihakset, jotka kiinnittyvät solisluun alle.

  • 30 min 35 €

Toukokuun ajanvaraus on avattu!

Hetken rauhan ajanvaraus löytyy Timmasta:

Jos olet tulossa hoitoon ensimmäistä kertaa, pyydän sinua varaamaan ajan sivustoni kautta. Muutoin Timma veloittaa minulta 15% uuden asiakkaan proviikan palveluhinnasta, mikäli asiakas ei tule minun nettisivun tai somekanavien kautta. Pienyrittäjä kiittää, kiitos paljon!

Hyvää kevään odotusta kaikille,
toivottaen Aino

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen